Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:15:00
Την άποψή του για το αίτημα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να γίνει παρατηρητής στις συνόδους των ηγετών των Ευρωσοσιαλιστών αλλά και για την αλλαγή του εκλογικού νόμου έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, κ. Χάρης Θεοχάρης στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Πάρι Κουρτζίδη και τον Σπύρο Παπαδάκη, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι « θα πρέπει να δούμε κατά πόσο οκ. Τσίπρας πιστεύει στον Ευρωσοσιαλισμό. Ως τώρα η ρητορική του είναι ενάντια σε όλα αυτά. Δεν φτάνει να λέει κάτι. Άλλωστε μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ο κ. Τσίπρας ότι άλλα λέει και άλλα κάνει. Προς το παρόν, η ιστορία με τον κ. Τσίπρα με κάνει να έχω μεγάλο σκεπτικισμό».

Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο και την πριμοδότηση των συνασπισμό κομμάτων σε περίπτωση που είναι πρώτοι και θα ισχύει η απλή αναλογική για τα υπόλοιπα κόμματα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού σχολίασε ότι «Έχει ένα ενδιαφέρον. Δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Δεν το αποκλείω a priori”.

Ωστόσο, ο κ. Θεοχάρης έκανε μια αποτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα του Ποταμιού αναφέροντας ότι «Το γεγονός ότι είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα πάει να πει ότι κάναμε κάποια λάθη. Ίσως το ιδεολογικό μας στίγμα, οι τακτικές μας και η στρατηγική μας δεν ήταν τόσο καθαρές όσο θα έπρεπε. Θα οδηγηθούμε σε συνέδριο στις αρχές του Δεκεμβρίου όπου θα γίνει μια αποτίμηση, θα εξετάσουμε ποια είναι τα πιο σημαντικά ζητήματα»

Τέλος, αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για μείωση των μισθών των βουλευτών αλλά και την αλλαγή της φορολόγησης τους ο κ. Θεοχάρης ανέφερε χαρακτηριστικά «συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να κλείσουν τα παραθυράκια που έχουν σχέση με τη φορολογία των βουλευτών. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών. Το κόστος για την ελληνική Δημοκρατία θα ήταν πολύ μικρότερο αν είχαμε 200 βουλευτές αντί για 300».

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM.

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: