Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Μεγάλη συμμετοχή στο Κύπελλο "Σπύρος Λοβέρδος"

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 15:00:00
Την Τετάρτη 1 Νοέμβρη ξεκίνησε το 11ο Φθινοπωρινό όπεν του ΣΟΝΦ, το οποίο με απόφαση του ΔΣ του ΣΟΝΦ απο φέτος έχει επονομαστεί "Κύπελλο Σπύρος Λοβέρδος" προς τιμή του Σπύρου Λοβέρδου που έφυγε από κοντά μας το Δεκέμβρη του 2016.

Στην έναρξη των αγώνων είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε μαζί μας τον γιό του Αντώνη Λοβέρδο και τη συζυγό του Αλεξάνδρα που παραβρέθηκαν εκ μέρους της οικογενείας. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Fwd: 2017. Κύπελλο Σπύρος Λοβέρδος

Στην σύντομη αναφορά που έγινε εκ μέρους του ΔΣ του ΣΟΝΦ στην ζωή και την σκακιστική διαδρομή του Σπύρου Λοβέρδου σημειώθηκε οτι ο Σπύρος Λοβέρδος υπήρξε μια σημαντική φυσιογνωμία στο ελληνικό σκάκι, ως παίκτης (το 1956 αγωνίσθηκε με την Εθνική Ομάδα στην Ολυμπιάδα της Μόσχας) και ακόμα περισότερο ως οργανωτής του σκακιστικού τμήματος της ΕΦΕΤ και των μεγάλων τουρνουά της ΕΦΕΤ τη δεκαετία του 80 και του Δήμου Αθηναίων τη δεκαετία του 90. Στάθηκε στο πλευρό του ΣΟΝΦ από τα πρώτα του βήματα, και αγωνίσθηκε με τα χρώματά του τα τελευταία χρΗ ανταπόκριση και συμμετοχή δοκίμασε τα όρια της χωρητικότητας της αίθουσας του ΣΟΝΦ και της υλικής του υποδομής. Συνολικά αγωνίζονται 44 σκακιστές όλων των ηλικιών από 15 συλλόγους της Αττικής. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 6μμ και θα ολοκληρωθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

3/11/2017

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),

Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ 2117056447 - www.sonf.gr όνια της ζωής του.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Μεγάλη συμμετοχή στο Κύπελλο "Σπύρος Λοβέρδος"

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: