Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Μεγάλη συμμετοχή σε ακόμα μια Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 19:14:00
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών και στο φετινό κάλεσμα της Χριστουγεννιάτικης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων. Περί τα 100 άτομα πέρασαν από την Βίλα Στέλλα για να δώσουν λίγο από το αίμα τους και, έτσι, να κάνουν το καλύτερο δώρο των εορτών στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Για πρώτη φορά σε αυτή την αιμοδοσία, το κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων και το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, που έκανε την αιμοληψία, παρέτειναν την δράση από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους εθελοντές να λάβουν μέρος. Η αύξηση των συμμετοχών θα οδηγήσει στην διατήρηση του διευρυμένου ωραρίου και στις επόμενες δράσεις αιμοδοσίας.

Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ πάντως, είναι η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας από τους ανθρώπους του Δήμου: οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα και δίνουν αίμα, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης ετοίμασαν τα γεύματα για τους δωρητές αιμοδότες.

Επόμενη δράση το καλοκαίρι, στις αρχές Ιουνίου.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Μεγάλη συμμετοχή σε ακόμα μια Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: