Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ηρακλής Γκότσης στον Επικοινωνία 94FM: «Η παράταξη θα αποφασίσει αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος!»

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 12:56:00
Υπέρ της απλής και ανόθευτης αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές τάχθηκε ανεπιφύλακτα ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Πιστεύω ότι η αλλαγή του Καλλικράτη θα προχωρήσει και εντός του επόμενου διμήνου θα βγει σε διαβούλευση. Προσωπικά εγώ είμαι υπέρ της απλής-ανόθευτης αναλογικής», ξεκαθάρισε ο κ. Γκότσης.

Ο ίδιος προσπάθησε να μετριάσει την αναστάτωση που προκάλεσε η ανακοίνωσή του περί διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου το 2019, διευκρινίζοντας πως στην κοπή της πίτας δήλωσε απλά πρόθεσή του και ότι τα όργανα της παράταξης θα αποφασίσουν εάν τελικά ηγηθεί ο ίδιος ή κάποιος άλλος…!

«Εγώ είπα ότι προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος και αυτό θα βγει από τη διαδικασία της παράταξης. Το κακό είναι ότι το είχα αφήσει ανοιχτό. Θεωρώ όμως ότι είναι πρόκληση οι καινούριοι θεσμοί και θα ήθελα να υπηρετήσω αυτή τη νέα λογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Γκότσης.

Σχολιάζοντας δε τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφασή του και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του αντιδημάρχου Παναγιώτη Κωστάκη, ο δήμαρχος εκτίμησε πως δεν θα προκύψουν περαιτέρω ενδοπαραταξιακά προβλήματα, μολονότι αντιλαμβάνεται πως εύλογα υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες, που μπορεί να εκδηλωθούν μέχρι τις εκλογές.

Ακολούθως, ο κ. Γκότσης αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής του αρχής, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο υπόγειο πάρκινγκ, στα αντιπλημμυρικά και στην πεζογέφυρα της Παναγούλη. «Πρόκειται για έργα ύψους σχεδόν 28 εκ. ευρώ περίπου, που θα γίνουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής το επόμενο διάστημα», υπογράμμισε ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Και κατέληξε δηλώνοντας ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη στην καθημερινότητα των πολιτών, αν και ο ίδιος, όπως είπε, έχει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις…!

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ηρακλή Γκότση στο παρακάτω link:

https://youtu.be/g96tr7Lqc24

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ηρακλής Γκότσης στον Επικοινωνία 94FM: «Η παράταξη θα αποφασίσει αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος!»

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων:Ηρακλής Γκότσης στον Επικοινωνία 94FM: «Η παράταξη θα αποφασίσει αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος!»