Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης νέος πρόεδρος του Επικοινωνία 94FM – Αλλαγή στην διοίκηση του ραδιοσταθμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 12:05:58
Ο δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Επικοινωνία 94FM, του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, αντικαθιστώντας την, επίσης δημοτική σύμβουλο της πόλης, Μαίρη Αρώνη, στο τιμόνι του ραδιοσταθμού. Η αλλαγή ανακοινώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και γίνεται στο πλαίσιο του ευρύτερου ανασχηματισμού στις θέσεις ευθύνης της διοίκησης του Δήμου, στον οποίο έχει προχωρήσει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Μαίρη Αρώνη για την προσφορά της στο δημοτικό ραδιοσταθμό. Με καθημερινή παρουσία, με σκληρή δουλειά και ευθύνη δύσκολων αποφάσεων, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να ξεκολλήσει το ραδιόφωνο από ένα τέλμα, που είχε μπει για χρόνια, και να μπορέσει να μπει σε έναν ελπιδοφόρο δρόμο. Πιστεύω ότι ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης θα συνεχίσει σε αυτά τα χνάρια και θα δώσει περαιτέρω ορμή στον Επικοινωνία », σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο που με εμπιστεύθηκε τα τελευταία χρόνια στην διοίκηση του δημοτικού μας ραδιοφώνου, βεβαίως το δημοτικό συμβούλιο αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ραδιοσταθμού. Θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση για να βοηθήσω όπου χρειαστεί», τονίζει η Μαίρη Αρώνη.

«Είναι τιμή και χαρά να αναλάβω πρόεδρος του Επικοινωνία, ενός από τους πρώτους σταθμούς που λειτούργησαν στην εποχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Ευχαριστώ πολύ το Νίκο Μπάμπαλο, που με πρότεινε σε αυτή τη θέση ευθύνης αλλά και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Δεσμεύομαι να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, να τιμήσω την ιστορία και τον σκοπό του ραδιοσταθμού δίνοντας βήμα σε όλη την πόλη, σε όλους τους πολίτες, με αντικειμενικότητα, με στόχο τη σωστή και νηφάλια ενημέρωση. Πατάω στα γερά θεμέλια που έχτισε η προκάτοχός μου, Μαίρη Αρώνη και συνεχίζω», δηλώνει ο Μανώλης Κουτσογιάννακης.

Στην θέση του αντιπροέδρου συνεχίζει ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Κεϊμπίνος.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης νέος πρόεδρος του Επικοινωνία 94FM – Αλλαγή στην διοίκηση του ραδιοσταθμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: