Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Συνέντευξη του Σταύρου Γεωργόπουλου στον Επικοινωνία 94FM

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 22:11:00
Υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά με ορισμένα στοιχεία απλής αναλογικής που θα διορθώνει και τις στρεβλώσεις του υπάρχοντος εκλογικού συστήματος, τάχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και νυν επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας Σταύρος Γεωργόπουλος, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο Αυτοδιοίκησης του Επικοινωνία 94FM.

«Εγώ στη φάση αυτή, επειδή δεν έχει ωριμάσει η ελληνική κοινωνία, είμαι υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής, υπέρ αν θέλετε μιας πιο περιορισμένης ενισχυμένης αναλογικής, με στοιχεία απλής αναλογικής», τόνισε σχετικά ο κ. Γεωργόπουλος.

Ο ίδιος κατηγόρησε την Κυβέρνηση πως προχωρά στην εφαρμογή της απλής αναλογικής αποκλειστικά και μόνο λόγω της ένδειας φιλικά προσκείμενων σε εκείνη αυτοδιοικητικών στελεχών.

«Εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε 80 δημάρχους στην Ελλάδα θα προχωρούσε στην απλή αναλογική; Επειδή στην Αυτοδιοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει περιουσία, προσπαθεί προφανώς να έχει συμμετοχές, οι οποίες αν λειτουργούν με εμπάθειες κομματικές και πολιτικές, σας πληροφορώ πως δεν θα δώσουν λύσεις και δεν θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς στην πρόοδο και στην ανάπτυξη», ήταν τα λόγια του Στ. Γεωργόπουλου.

Επίσης, ο πρώην δήμαρχος υπογράμμισε πως δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε το έργο της δημοτικής αρχής και ταυτόχρονα δήλωσε πως έχει πάρει την απόφασή του, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών…

«Εάν τη λογική και το μυαλό που έχω τώρα το είχα από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά το γεγονός ότι συνεργάστηκα με τον Θοδωρή τον Κατριβάνο, ήμουν ο υπ’ αριθμόν 2 στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση τότε, και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά να παραμείνω στο δεύτερο βαθμό. Δεν είναι για όλες τις ποιότητες των ανθρώπων η πολιτική, έτσι όπως εφαρμόζεται σήμερα. Εγώ έχω επιφυλάξεις, την απόφασή μου την έχω πάρει, αλλά δεν μπορώ να δεσμεύσω τη γυναίκα μου», σημείωσε με νόημα ο Στ. Γεωργόπουλος.

Αναφορικά με το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, ο κ. Γεωργόπουλος σημείωσε πως δεν έχει αντιληφθεί δυσαρέσκεια των δημοτών για το μέχρι σήμερα έργο της…

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σταύρου Γεωργόπουλου στο παρακάτω link:

https://youtu.be/z89V9sV2etA

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Συνέντευξη του Σταύρου Γεωργόπουλου στον Επικοινωνία 94FM

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: