Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

To Άλλο Σχολείο στη Νέα Ιωνία

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 15:18:00
Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 άνοιξε τις πύλες του το «ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που οργάνωσαν η Διεύθυνση Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και ο Δήμος Ν. Ιωνίας.

Στο κατάμεστο από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς Συνεδριακό Κέντρο της Ν. Ιωνίας, παρευρέθησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, κ. Αθανάσιος Φαλούκας, ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, πατήρ Κωνσταντίνος, η Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κ. Μαρία Σαραντοπούλου.

Κατά την πρώτη μέρα του εβδομαδιαίου αφιερώματος στα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποίησαν τα σχολεία αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, παρουσιάστηκαν τα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Το συντονισμό της παρουσίασης είχε η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κ. Βαρβάρα Πετρίδου.

Πολλά σχολεία συμμετείχαν με εκθέματα (αφίσες, φωτογραφίες, μακέτες, κόμικς) καλύπτοντας τον αίθριο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

Όπως αναμενόταν, οι μαθητές εντυπωσίασαν με τις εργασίες τους, με τη φαντασία, την εφευρετικότητα και τη ζωντάνια της παρουσίασης τους.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

To Άλλο Σχολείο στη Νέα Ιωνία

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: