Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Με τα τραγούδια της Μαλού και του Μύρωνα Στρατή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχθηκε μελωδικά τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 17:18:00
Με τον πιο μελωδικό τρόπο ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του Ηρακλείου Αττικής. Ο Δήμος οργάνωσε για αυτούς ένα μοναδικό πάρτι για την επιστροφή στο σχολείο με τη Μαλού και τον Μύρωνα Στρατή, με τα τραγούδια τους να ξεσηκώνουν τα παιδιά – αλλά και τους μεγάλους – επάνω στην σκηνή του πάρκου της οδού Πεύκων 50.

Το πάρτι μεταδόθηκε ζωντανά και από την συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου Επικοινωνία 94.

«Θέλουμε να κάνουμε θεσμό αυτή τη γιορτή, σε κάθε ξεκίνημα της νέας σχολικής περιόδου. Με τον τρόπο μας να σας υποδεχθούμε πίσω στο σχολείο, δίνοντάς σας δύναμη και ζωντάνια για την χρονιά», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Με το σημερινό πάρτι σας καλωσορίζουμε μουσικά πίσω στο σχολείο. Με τα έργα που κάναμε όλο το καλοκαίρι στα σχολικά κτίρια σας καλωσορίζουμε ουσιαστικά. Και υπάρχει και συνέχεια. Με 300.000 ευρώ αγοράζουμε νέους υπολογιστές και δια δραστικούς πίνακες για τις αίθουσες των σχολείων προκειμένου να γίνει το μάθημα πιο αποτελεσματικό, πιο διασκεδαστικό», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Με τα τραγούδια της Μαλού και του Μύρωνα Στρατή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχθηκε μελωδικά τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: