Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Τα Βάντα όλα:Οι άνεμοι, οι θύελλες και..

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 21:43:00
###Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες... Παλιό, απλό, κατανοητό.

***Ποιος σπέρνει όμως και ποιος θερίζει; Όχι και τόσο απλό. Βλέπεις, πάντα πρώτα θερίζει ο αδύναμος, ο ευάλωτος, ο διαφορετικός...

###(Πρώτα, γιατί στο τέλος θερίζει το κακό ο σπορέας αλλά ποιος νοιάζεται εν τέλει όταν πρώτα έχουν... θεριστεί τόσοι!)

***Δεν τον ήξερα τον Ζακ προσωπικά. Αλλά ούτε και τον Παύλο τον ήξερα προσωπικά. Τους είδα όμως, σε χώρους κι εκδηλώσεις που ήμουν κι εγώ εκεί, να περπατούν, να γελούν, να μιλούν... να ζουν.

###Κι ύστερα όχι.

***Ύστερα ήρθανε τα βίντεο.

###Ένα μαχαίρι να στρίβεται στην καρδιά του Παύλου Φύσσα, ένα μαχαιράκι τόσο δα, όπως ειπώθηκε και στη δίκη, από τους αστυνομικούς που ήταν εκεί. (Του Φύσσα θα το δούμε ολοκληρωμένο το βίντεο στις 5 Οκτώβρη, εκεί να σε έχω, και φρόντισε να σε έχω).

***Το άλλο το βίντεο όμως στη Γλαδστώνος, ωμό, και στα καπάκια. Σκαρπίνια με άσπρη κάλτσα να χτυπάνε στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο και οι γύρω να κάνουν «ωωω!» και «ααα!»...

###(Βίντεο για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν στις 3 τα ξημερώματα στα Πετράλωνα -είχε ξεκινήσει με ποδήλατο από το Περιστέρι για να πιάσει δουλειά στη λαϊκή- δεν υπάρχει. Τον Σαχζάτ δεν τον ήξερα, αν και θα μπορούσα γιατί το πατρικό μου στο Περιστέρι σε Πακιστανούς το νοικιάζω...)

###Ο Σαχζάτ και ο Παύλος, δολοφονήθηκαν από Χρυσαυγίτες (τα στοιχεία το λεν, όχι εγώ).

***Όμως ο κυρ-Σπύρος ήταν Χρυσαυγίτης; Όχι. Δεν δεν υπερασπιζόταν τον Χίτλερ, προς Θεού!!! Το μαγαζί του υπερασπιζόταν , τους «κόπους μιας ζωής» (άλλα όχι την ίδια τη ζωή που θα δικαιολογούσε τέτοια δολοφονική αυτοάμυνα...)

###Το πώς ο κύρ Σπύρος και το κολλητάρι του βαράγαν με κλωτσιές στο κεφάλι έναν τύπο εμφανώς σακατεμένο ενώ ήδη είχαν καλέσει την αστυνομία...

***Το πώς όλοι οι δίπλα παρακολουθούσαν το ρηάλιτυ απλά... συμμετέχοντας με επιφωνήματα τρόμου ή έκπληξης...

###Το πώς τα κανάλια το παρουσίασαν κάνοντας λόγο για τον «άνδρα σε κατάσταση αμόκ μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας...» και (βλ. Τατιάνα και ΣΚΑΪ) έστησαν δημοσκόπηση για το αν έπρεπε ή όχι να λυνταριστεί ο εισβολέας ληστής με μαχαίρι (χωρίς να έχει αποδειχθεί ούτε αν επρόκειτο για απόπειρα ληστείας ούτε αν υπήρχε και ποιου ήταν το μαχαίρι...)

***Πολλά, πώς:

###Καθόλου, καθώς...

***(Και να σου πω και κάτι Γρηγόρη μου Βαλλιανάτε και καλά κάνεις και σπεύδεις να δώσεις στοιχεία για τον Ζακ και τα πράγματα μπορεί να είναι όπως τα λες. Μπορεί να μη μπήκε εκεί παρά μόνο για να προστατευτεί αλλά δεν έχει σημασία... και κλέφτης να ήτανε στυγνός αλλά άπαξ και έχει αφοπλιστεί και έχεις καλέσει την αστυνομία... δεν του σπας το κεφάλι με κλωτσές και σπασμένα γυαλιά. Τόσο απλό.)

###Να όμως πώς ο κυρ-Σπύρος Δημόπουλος (εκείνος έδωσε το όνομά του σε αποκλειστική συνέντευξη μετά το συμβάν) που δεν είναι Χρυσαυγίτης οργανωμένος, απλά έζησε την κρίση, του σκάσανε και δυο τρεις ακάλυπτες επιταγές, τον γονάτισαν οι εισφορές, βλέπει και ΣΚΑΪ, του πουλάνε τώρα και την Μακεδονία, ήρθε και τον έπνιξε τον δίκιο για τον τίμιο βιοπαλαιστή νοικοκυραίο...

***(Αν δεν υπήρχε ένα χρυσαυγίτικο κοινό στην κοινωνία, που του 'δωσε χώρο , η οικονομική κρίση αλλά και το κενό ουσιαστικής δικαιοσύνης, αλλά κυρίως η προσωπική τεμπελιά ποτέ δεν θα σήκωνε κεφάλι η Χρυσή Αυγή στον τόπο μας.)

### Μα τώρα να... ο κυρ-Σπύρος πήρε τον νόμο στα χέρια του...

***Και στη Μεσσηνία άλλα 30 καλόπαιδα ξυλοφόρτωσαν έναν συριζαίο βουλευτή και τον έστειλαν στην εντατική γιατί τάχα ξεπουλάει τη Μακεδονία (που ως γνωστόν είναι αποκλειστικά και μόνο ελληνική).

###Στην δε Καβάλα 5 καλόπαιδα προπηλάκισαν λεκτικά ένα νεοδημοκράτη βουλευτή με το ίδιο αιτιολογικό...

***(Αν ήταν αλλιώς οι εποχές θα πέταγα καμιά κακία για την αριθμητική και ποιοτική διαφορά επίθεσης αλλά επειδή τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά μετά το θάρρος που παίρνουν τα ακροδεξιά εθνικιστικά μορφώματα μετά την άνοδο στην Ευρώπη, δεν θα το κάνω)

###(Θα πω όμως πως η δεξιά μας πρέπει να αρχίσει να διπλοπροσέχει γιατί από ότι όλα δείχνουν η ώρα που θα πληρώσει ο σπορέας των ανέμων, πλησιάζει...)

*** Σε κανονικές συνθήκες τώρα, θα λέγαμε για την περικοπή ή όχι των συντάξεων...

###(Σε κανονικές συνθήκες δεν θα λέγαμε για την περικοπή ή όχι των συντάξεων κι έτσι δε θα χρειαζότανε να πούμε για αυτά που λέμε τώρα...)

***Σε κανονικές ανθρώπινες συνθήκες ο Ζακ θα ζούσε, ο Παύλος θα ζούσε, ο Σαχζάτ θα ζούσε...

###(Κι η όποια θύελλα θα αφορούσε μόνο τη μ@$νοθύελλα του GNTM… )

***Όχι ότι όλα αυτά τα GNTM concepts στο primetime δεν οδηγούν ακριβώς στο... θερισμό!

###(Έλα τώρα που δεν ξέρεις τι είναι το GNTM!)

Καλό ταξίδι Ζακ.Δε θα περάσει!

Βάντα Κακιοπούλου

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Τα Βάντα όλα:Οι άνεμοι, οι θύελλες και..

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: