Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Τα Βάντα όλα: Φυσάει βοριάς απ’ το νοτιά κι όλα τα παίρνει πέρα

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 15:00:00
###Τώρα Ζορμπά θες να τον πεις τον βοριά, Ξενοφώντα θες να τον πεις, Σφέρδεκλο θες να τον πεις... βοριάς είναι τα πήρε και τα σήκωσε όλα...

***Τραπεζοκαθίσματα, αμάξια, ελιές, βάρκες...

###Κάλπες...

***Τόσους νικητές μαζεμένους μόνο κάθε Μάη τους βλέπεις στις φοιτητικές εκλογές..

###Κι όμως στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ (ή Μακεδονίας, όπως την ονομάζουνε όλα τα διεθνή ΜΜΕ) νικητής κι ο Ζάεφ, νικητής κι ο Ιβάνοφ. Νικητής το «ΝΑΙ», νικητής κι η αποχή... και πάνω από όλα νικητές και τα εδώ και τα εκεί εθνίκια, που ‘χουν μπατζανάκη τον Μεγαλέξανδρο (ή μάλλον τον Βουκεφάλα)...

***Νικητής κι ο Τσίπρας είτε του κάτσει και την κλείσει τη συμφωνία είτε δεν του κάτσει αλλά αυτός θα βγει κύριος ότι έκανε ότι μπορούσε αλλά ένεκα η αδιαλλαξία της άλλης πλευράς.

###Άσε που άμα δεν του κάτσει μπορεί να πάει η καυτή πατάτα στον Κούλη κι εκεί να δεις γέλια...

***Ο οποίος Κούλης όπως δημοσιεύει με αποδείξεις η έγκριτος FAZ, έστελνε και το λαδικό τη Σπυράκη να πλευρίζει τον Ζάεφ στας Ευρώπας, ενώ εδώ κράταγε τo λάβαρο της εθνικιστικής επανάστασης, στον δικό του ανένδοτο...

###Σκέτο ανέκδοτο, λέμε...

***Στην εδώ πολιτική ζωή ζούμε σε μόνιμο Ζορμπά.

###Φυσάει και παίρνει αέρα-πατέρα ό,τι βρει.

***Μυαλά, ιδεολογίες, βο(υ)λευτές...

###(Ο Λεβέντης, σου λέει, όσους του έχουν απομείνει τους έχει αλυσοδέσει στην καρέκλα και τους έχει βάλει πέτρες στα σακάκια. Άσε το Ποτάμι, άσε τους ΑΝΕΛ.)

***Άλλα έτσι είναι, άλλοι διαλύονται άλλοι ενώνονται, δουλίτσα να υπάρχει και ελπίδα για το έθνος. Κάνουνε κόμμα, σου λέει, ο Μπαλτάκος (του Κασιδιάρη) κι ο Καμμένος (ο Δημήτρης) με την επωνυμία «Δύναμη Ελληνισμού»!

###Μωρέ θα χορτάσουμε δημοκρατία και ελευθερία! Δεν ξέρω αν θα βάλει υποψηφιότητα κι ο πρόεδρος των αστυνομικών που είπε σε «όποιον αρέσει» μετά το βιντεάκι που έβγαλε η Εφημερίδα των Συντακτών κι έδειχνε τα ένστολα παλικάρια να ασκούν βία στον ημιπεθαμένο Κωστόπουλο.

###Δε μας αρέσει κύριε νωματάρχα μου! Με όλον τον σεβασμό στους θεσμούς και τας ελληνικάς παραδόσεις, δηλαδής και συγχωράτε με, αλλά δε μου αρέσει τόση τάξη και ασφάλεια γιατί υπάρχει κίνδυνος να με πάρει καμιά ξώφαλτση κι εμένα αύριο-μεθαύριο άμα είστε τόσο «δοσμένοι»... στο καθήκον.

***Άτιμο πράγμα το καθήκον. Το καθήκον του έπραξε κι ο Γιάννος σαν Υπουργός Οικονομικών και μας έβαλε στην ΟΝΕ και να τώρα πώς τον ξεπληρώνουμε για αυτή την επιτυχία... Τον τραβάμε στα δικαστήρια για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα... ε όχι ρε φίλε, ο καλός καλό δεν βλέπει σε αυτό τον ανεμοδαρμένο παλιότοπο.

###Και του χαλάσαμε και την παρουσίαση του καινούργιου του βιβλίου: «Αντιμέτωποι με το μέλλον»!!! (Δε σχολιάζω άλλο...)

***Αντιμέτωπος με το μέλλον και ο Κύρτσος. Με ομόφωνη απόφασή της η επιτροπή νομικών θεμάτων του ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε να άρει την ασυλία του ευρωβουλευτή της ΝΔ για να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη για χρέη προς το δημόσιο... Μέλλον-παρελθόν, ίσωμα η αριστεία Zorba the greek...

###Μέλλον...παρελθόν... Ο Κούλης έταξε στον Μαρκογιαννάκη όποια θέση σε ΔΕΚΟ τραβάει η ψυχάρα του, σε αντάλλαγμα να μην κατέβει βουλευτής... Πόσο πίσω με πάει αυτή η αξιοκρατία, ή (αλίμονο) πόσο μπροστά...

***Για αυτό έχει λυσσάξει με τι εκλογές ο Κυριάκος; Για να ξαναρχίσουμε τα ίδια και χειρότερα; Από τον Γενάρη του 2016, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Όσλο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ζητήσει 1.000 φορές εκλογές! (και που ‘σαι ακόμα, τώρα που πλησιάζουμε στην κάλπη θα το σπάσει το κοντέρ...)

Άντε και καλό μήνα!

Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ: (Άσχετο, ο γιος του Ζάεφ γιατί ήταν κουρεμένος με την ψιλή λες κι έχουμε 1958; Α όλα κι όλα, εμείς κολεγιές με τεντυμπόηδες δεν ανεχόμαστε! Άμεσα εκλογές!!!)

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Τα Βάντα όλα: Φυσάει βοριάς απ’ το νοτιά κι όλα τα παίρνει πέρα

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: