Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Δωρεάν προσκλήσεις για θέατρο από την εκπομπή Είναι στο Χέρι σου. Σώσε μια Ζωή

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 17:32:00
Δωρεάν προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Σαν Παιδιού Φαντασία» προσφέρει για τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η παραγωγή Εργοστάσιο, σε μια συνεργασία με την εκπομπή του Επικοινωνία 94Fm «Είναι στο Χέρι σου. Σώσε μια Ζωή» και την ραδιοφωνική παραγωγό του σταθμού, Όλγα Παπακυριακού.

Η παράσταση, μέγας χορηγός της οποίας είναι η Frezyderm, ανεβαίνει ως συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54, Αθήνα).

Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση της Κυριακής 10 Μαρτίου (αυλαία στις 12.00μμ).

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Οδυσσέας και η Αριάδνη αντιπροσωπεύουν το κάθε παιδί όπου μέσα από την παράσταση θα διασκεδάσει, θα συνεργαστεί με τους ήρωες του έργου, αλλά πάνω από όλα θα αντιμετωπίσει τους φόβους του, θα ανακαλύψει το θάρρος μέσα του, θα εμπλουτίσει τη συναισθηματική του νοημοσύνη και θα έρθει σε επαφή με την γενικότερη έννοια της απώλειας, η οποία προσεγγίζεται με τρόπο που αρμόζει σε αυτήν την ηλικία και χωρίς να θέτει προβληματισμούς που τα παιδιά δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Η παράσταση αποτελεί εργαλείο στα χέρια του γονιού & του εκπαιδευτικού για την προσέγγιση αυτού του θέματος.

Η κυρία Φαντασία ( Ευτυχία Φαναριώτη από το Καφέ της Χαράς ), η αγαπημένη σε όλους Idra Kayne που θα σας μαγέψει , ο Φούι με τα απίστευτα ακροβατικά του (Βασίλης Γιαννέλος), οι 3 Μοίρες που κατεβαίνουν από τον Όλυμπο για να βοηθήσουν τον Οδυσσέα (Δημήτρη Πιέτρη) στο ταξίδι του και η αγαπημένη Αριάδνη (Τζοάννα Βρακά) που πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους της μαζί με την συμμετοχή των παιδιών, θα σας ταξιδέψουν στην Φανταστική Βουργουνδούπολη.

Facebook: https://www.facebook.com/ergostasiooneirou/

Eπίσημη ιστοσελίδα: http://ergostasiooneirou.gr/

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δωρεάν προσκλήσεις για θέατρο από την εκπομπή Είναι στο Χέρι σου. Σώσε μια Ζωή

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: