Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Νίκος Κουκουλάρης: "Η, από τα νεανικά μου χρόνια, συμμετοχή στη παράταξη της Λαϊκής Δεξιάς ήταν μια επιλογή πίστης"

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 21:08:00
Φίλες και Φίλοι, ζούμε σε μια εποχή που το όνειρο μιας Ευρώπης των Εθνών, μιας οικονομικής δύναμης ισχυρής στο διεθνή ανταγωνισμό, μιας Ένωσης που έχει ως προτεραιότητα την ευημερία των λαών της, τείνει να γίνει εφιάλτης προκαλώντας τεράστια κύματα αμφισβήτησης της κοινής πορείας.

Η χώρα μας πληρώνει εδώ και πάρα πολύ καιρό βαρύ τίμημα -και λόγω εσωτερικών αμαρτιών-για την παραμονή της στην Ε.Ε. Εξ’ αυτού βαρύ εάν όχι βαρύτερο το κόστος που πληρώνει με τις μεταναστευτικές ροές ως συνέπεια των επιλογών της Ευρωπαϊκής Ελίτ και της προσήλωσης της χώρας στην Ευρωπαϊκή πολιτική μετανάστευσης.

Έχει γίνει φανερό και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη ότι τα μείζονα οικονομικά προβλήματα της χώρας δηλαδή χρέος, ελλείμματα, έχουν άμεση σχέση και με τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος από φυσικά πρόσωπα που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας.

Μετά την 10ετή κρίση, μετά τις στρατιές των φτωχών και των ανέργων, αποτελεί κοινό χρέος Πολιτών και Πολιτικών ,οι επιλογές προσώπων να καταδεικνύουν με απόλυτο και σαφή τρόπο, την οριστική απομάκρυνση από τις φαύλες πρακτικές του παρελθόντος και την ανάδειξη προσώπων που δεν τα συνοδεύουν δικογραφίες, πορίσματα και ανοικτές υποθέσεις, που δεν συνάδουν με αυτό που ονομάζεται χρηστή διοίκηση.

Οσον με αφορά η, από τα νεανικά μου χρόνια,συμμετοχή στη παράταξη της Λαίκής Δεξιάς ήταν μια επιλογή πίστης και δεν είχε ποτέ υλικό αντίκρισμα για μένα-η πολιτική μου δράση δεν είχε ποτέ επαγγελματική βάση. Ετσι λοιπόν δεν κατανοώ ποια σκοπιμότητα οδηγεί τη παράταξη να συμπορευτεί με πρόσωπα και πολιτικούς χώρους που συμβολίζουν την πιο βαθιά παθογένεια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας.

Η προσήλωσή μου στις πατριωτικές αρχές, η πραγματική μου αλληλεγγύη στα θύματα της μακροχρόνιας κρίσης ,με αναγκάζουν ως πολίτη, κατ΄ αρχήν να αναδείξω τις τεράστιες αντιφάσεις των επιλογών τους, να αναζητήσω απαντήσεις από πλευράς τους στα ερωτήματά μου και ως ενεργός πολίτης να προσπαθήσω να τα απαντήσω εγώ, πιστός στην ιστορία μου και με αγάπη για την πόλη που επέλεξα να ζήσω.

Νικόλαος Δ. Κουκουλάρης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Νίκος Κουκουλάρης: "Η, από τα νεανικά μου χρόνια, συμμετοχή στη παράταξη της Λαϊκής Δεξιάς ήταν μια επιλογή πίστης"

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: