Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας: Σε κλίμα χαράς και ανεμελιάς γιορτάστηκε η νέα παιδική χαρά στο Πάρκο Μουστακλή

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 16:19:15
Παιχνίδι, κέφι και ξεγνοιασιά επικρατούσαν στη γιορτή που έγινε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου με αφορμή την λειτουργία της νέας παιδικής χαράς που βρίσκεται στο πάρκο Μουστακλή. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της δράσης «γνωρίζουμε τη γειτονιά μας» και σε αυτήν πρωτοστάτησαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα παιδάκια που έμπαιναν στην παιδική χαρά, τα περίμενε στην είσοδο μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα υποδέχονταν μία ξυλοπόδαρος πριγκίπισσα. Η εκδήλωση περιλάμβανε μια εντυπωσιακή παράσταση με 2 εμψυχωτές (animateur) οι οποίοι διασκέδασαν τα παιδιά συνδυάζοντας την τέχνη του ζογκλέρ με αυτές του ταχυδακτυλουργού και του μίμου. Στην γιορτή της παιδικής χαράς παίζονταν συνεχώς χαρούμενα τραγούδια από τον ηχολήπτη(dj).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν χυμοί, νερά και μπαλόνια κατασκευής σε όλα τα παιδιά.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ευτυχία Παπαλουκά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ανανιάδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Χατζηγεωργίου, και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πρασίνου, Θεόδωρος Μανωλεδάκης.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας: Σε κλίμα χαράς και ανεμελιάς γιορτάστηκε η νέα παιδική χαρά στο Πάρκο Μουστακλή

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: