Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττική": Κανένα άλλοθι στην ανικανότητα Σγουρού

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 17:10:00
Η αγωνία του κ. Σγουρού να ξεκολλήσει δημοσκοπικά από τα χαμηλά νούμερα που καταγράφει η υποψηφιότητά του, τον οδηγεί σε γκάφες που αναδεικνύουν από τη μια την αμετροέπεια του. Και από την άλλη την παντελή έλλειψη αυτοκριτικής από πλευράς του.

Ο κ. Σγουρός ξεχνά ότι ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής που δεν κατάφερε στη διάρκεια της θητείας του να προωθήσει την ανακύκλωση και να προωθήσει ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Αττικής.

Με Σγουρό Περιφερειάρχη, θάβονταν χωρίς επεξεργασία τα σκουπίδια στη Φυλή. Και με Δούρου Περιφερειάρχη, εξακολουθούν να θάβονται χωρίς επεξεργασία τα σκουπίδια στη Φυλή.

Δούρου και Σγουρός είναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος.

Στα πρόσωπά τους αποτυπώνεται η διαχειριστική ανικανότητα της Περιφέρειας Αττικής να υιοθετήσει ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, όπως συμβαίνει σήμερα σε άλλες περιφέρειες της χώρας.

Ας μην αναζητά λοιπόν «σωσίβιο» στη διαχειριστική του ανικανότητα και την πολιτική του ανεπάρκεια, στις υπεύθυνες, για το συγκεκριμένο ζήτημα δηλώσεις, του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Να μην ξεχνά ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός, που ανέλαβε προσωπικά τη δέσμευση κι ευθύνη να συνδράμει ως επόμενος Πρωθυπουργός, την επόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στην επίλυση του προβλήματος. Και η επιλογή του για τη θέση του Περιφερειάρχη είναι ο Γιώργος Πατούλης.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττική": Κανένα άλλοθι στην ανικανότητα Σγουρού

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: