Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση γραφείου υποψηφίου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) Μάκη Παπαμαργαρίτη

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 14:22:00
Παλμό, όγκο, πολιτικά μηνύματα και βαθειά ανθρώπινο λόγο είχε η χθεσινή Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία του Υποψηφίου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) Μάκη Παπαμαργαρίτη. Ο γνωστός Μαιευτήρας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και Δημοτικός Σύμβουλος της Νέας Ιωνίας μίλησε στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης για την υποψηφιότητά του στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΚΙΝ.ΑΛ. στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πλήθος φίλων, γνωστών, πολιτικών στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. και Δημοτικών παραγόντων της περιοχής παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τίμησε το γνωστό νοσοκομειακό γιατρό.

Χαιρετισμό και προτροπή στήριξης στο ΚΙΝΑΛ απηύθυνε στους παριστάμενους ο πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Γιάννης Χαραλάμπους ενώ για το ήθος και τον χαρακτήρα του γιατρού μίλησε εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΙΝ.ΑΛ. ο γνωστός συνδικαλιστής Γιάννης Λαζαρίδης.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, με το συνδυασμό του οποίου ο Μάκης Παπαμαργαρίτης επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος της περιοχής.

Στην ομιλία του ο γνωστός μαιευτήρας αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ανάπτυξη και η πρόοδος της Ελλάδας είναι ταυτισμένη με τον πολιτικό χώρο, που εμείς σήμερα εκπροσωπούμε. Ενώ η υστέρηση και η κρίση ταυτίζεται με τη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με την ψήφο μας στο Κίνημα Αλλαγής γινόμαστε η ασπίδα προστασία της δημόσιας υγείας, της δωρεάν παιδείας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής προστασίας».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του με το Κίνημα Αλλαγής στο βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, ο Μάκης Παπαμαργαρίτης είπε: «Στέκομαι σήμερα εδώ χωρίς την ιατρική μου μπλούζα αλλά παραμένω γιατρός. Αύριο μπορεί να ξανασυναντηθώ με τον καθένα σας στους χώρους ενός νοσοκομείου. Και τότε θα κάνω αυτό που έμαθα από τη δουλειά μου και από τη ζωή μου: θα σας βοηθήσω. Σήμερα όμως, σας ζητώ να με βοηθήσετε εσείς. Με την ψήφο σας. Και υπόσχομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Όχι με λόγια αλλά με έργα. Με αλήθειες και με εντιμότητα».

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση γραφείου υποψηφίου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) Μάκη Παπαμαργαρίτη

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: