Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ευχαριστήρια επιστολή για τα επικίνδυνα ερείπια της Λεωφόρου Αιμιλιανού Γρεβενών 11 και 16, στον Περισσό

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 12:17:00
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Περισσού, οι ΑΜΕΑ και γενικά οι κάτοικοι της περιοχής, ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Ηρ. Γκότση για την απάλειψη του κινδύνου τροχαίου ατυχήματος, από τα επικίνδυνα ερείπια της Λεωφόρου Αιμιλιανού Γρεβενών 11 και 16, στον Περισσό.

Θερμά συγχαρητήρια, ευχαριστίες, επαίνους με έκφραση αγάπης και εμπιστοσύνης προς το Διοικητή της Τροχαίας Αστυνόμο Α’ κ. Νικόλαο ΝΟΥΣΑ και το Διοικητή του Τμήματος Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Σωτήριο ΞΥΝΟ, για την άμεση προσωπική τους παρέμβαση, με σκοπό τη διαπίστωση των αναφερομένων στις επιστολές μου.

Η επιτόπια έρευνά τους και η «διαπίστωση» του αναφερόμενου κινδύνου μαζί με τις ενέργειές τους προς τα αρμόδια όργανα, ανέδειξαν το πραγματικό πρόβλημα και τον κίνδυνο για τροχαίο ατύχημα, για πεζούς και οχήματα. Συνέβαλαν έτσι στην επίλυση του προβλήματος, που περιλάμβανε την κατεδάφιση, την αποκομιδή αχρήστων υλικών και τη διευθέτηση των πεζοδρομίων, όπως φαίνεται στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

Αντιπροσωπεία μελών του ΚΑΠΗ κι εγώ προσωπικά, επιθυμούμε να μας δεχθεί η Διοίκηση της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.

Νίκος Γ. Καντεράκης

Συνταγματάρχης ε.α.

Πρόεδρος Πολιτιστικού Σωματείου &

Μέλος της Ένωσης Συντακτών

Κρητικού Τύπου

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ευχαριστήρια επιστολή για τα επικίνδυνα ερείπια της Λεωφόρου Αιμιλιανού Γρεβενών 11 και 16, στον Περισσό

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: